sábado, 26 de noviembre de 2011

NO FA FALTA ANAR GAIRE LLUNY






Sortida en familia amb l'esperança de trobar algun rovellonet perdut que s'hagués salvat del pas dels centenars de boletaires..i sembla ser que per allà no hi havien passat,jejeje.Rovellons en òptim estat,pinetelles,llenegues,fredolics i carlets ha estat el resultat final.

viernes, 25 de noviembre de 2011

AIXO S'ANIMA




Amb bona companyia hem sortit aquest matí ben d'hora i el resultat el que us mostro.Moltíssims boletaires amb més o menys sort.

jueves, 17 de noviembre de 2011

MICA EN MICA




Cada cop fa falta menys benzina per trobar els preuats rovellons.Primera incursió aprop de casa i la tapeta l'he aconseguit.Una mica més de sol i no tanta aigua és el que ens falta ara.

sábado, 12 de noviembre de 2011

POQUETA COSA




El bosc amb força humitat:les llanegueres ja passades (n'he salvat poquetes),de rovellons solament 2 petits,força camagrogs així com llengua de bou..A partir d'ara toca baixar de cota i esperar que les pluges i temperatures que vindran facin la seva feina.

martes, 1 de noviembre de 2011

VARIADET





Sortida primer a boscos alts del Ripollés amb molt pocs resultats.Nit passada a Fonda Cabanya de Setcases i de baixada aturada a un bosquet que m'ha donat tots aquests bolets:pinetells,camagrogs,llenegues negres i fredolics