miércoles, 27 de octubre de 2010

ARROS AMB TROMPETES




Acabo d'arribar a casa amb el temps just per preparar-me aquesta delicatessen acompanyada d'un bon vi blanc de l'Olivera.
Tot i la quantitat de gent que hi havia, el resultat: rovellons,llenegues,trompetes,rossinyols,carlets i algun fredolic despistat.

miércoles, 20 de octubre de 2010

DE TROMPETES I D'ALTRES COSES




Primera sortida a boscos propers a casa per veure lefecte de les pluges passades.Algun que altre boletaire pel bosc. Trompetes de bon tamany, rossinyols que la gent havien deixat intactes i un parell de vinaders amagats sota les fulles han estat el botí de la passejada d'aquest matí.

domingo, 17 de octubre de 2010

FONDA CAL XESC-GOMBRÈN




Tàrtar de tonyina amb poma, alvocat i ous d’arengada,arròs de la Fonda amb carxofes, trompetes i sepiones són dos exemples de la boníssima cuina que podreu tastar en aquest establiment on gaudireu d'un tracte professional alhora que proper.A més els boscos que l'envolten són d'allò més productius com podem veure a les fotos.
Un cap de setmana inolvidable.

viernes, 8 de octubre de 2010

DE VACANCES





Acabo de tornar d'uns dies de vacances passats al Pallars,Cerdanya i Osona on a més de visitar paratges espectaculars,menjar uns bons àpats, he pogut satisfer la meva altra passió: els bolets

sábado, 2 de octubre de 2010

OSONA EN FAMILIA




Amb grans dubtes per part meva de trobar gaire cosa ens hem apropat als boscos d'osona descoberts aquest any i mica en mica els rovellons i les potes de perdiu han anat caient dins del cistell. Al final quasi 90 rovellons i moltes potes enmig d'un bosc on estavem sols.Ara toca esperar que les pluges de dilluns tornin a fer el seu efecte.